Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Meditatii de top

Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Meditatii biologie, geografie, istorie, stiinte socio-umane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

180 lei Lei
Out Of stock
Descriere
La noi la centru gasiti profesori de biologie, geografie, istorie, stiinte socio-umane (economie, logica, psihologie, filosofie). Pregatim lucrari de control, teste, teze, precum si examenul de Evaluare Nationala, respectiv examenul de Bacalaureat.

Avem cei mai tari profesori de gramatica din Bucuresti care au pregatit si pregatesc cu rezultate exceptionale Admiterea la Facultatea de Drept, sau Admiterea la Facultatea de Politie din Bucuresti. Anul trecut am avut un procent de 100% copii care au luat examenul de Bacalaureat, respectiv 100% procent de copii care au luat la evaluarea Nationala medie peste 8,00.

Avem cel mai tare colectiv de profesori de matematica, economie, fizica, chimie, informatica din Bucuresti. Pregatim toate tipurile de examinari, testele initiale, lucrari de control, teze. Pregatim examenul de Evaluare Nationala, Bacalaureatul (toate profilele M1, M2, M3), admiterea (Facultatea de Matematica, Politehnica), precum si examenele de la diferite facultati ( anul I si anul II). Practic orice elev, incepand cu clasa a II-a si pana in anul II de facultate poate apela la serviciile noastre.

In cadrul centrului nostru, puteti studia urmatoarele limbi straine: Engleza, Germana, Franceza, Italiana, Spaniola, Rusa, Japoneza, Araba.

Lectiile noastre vizeaza dezvoltarea celor trei componente: scris, vorbit, citit.

Pregatim toate categoriile de varsta, de la cei mai mititei, pana la adulti care vor sa-si insuseasca o limba straina, pentru a putea face fata cu success unui job in strainatate.
Toate acestea ne recomanda ca fiind solutia cea mai buna pentru copiii dumneavoastra.

www.top-meditatii.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura